Home Over ons Werken bij Apenheul Allround parkmedewerker

Wat ga je doen?

Als allround parkmedewerker maak jij het mogelijk dat de bezoekers een unieke belevenis ervaren in Apenheul! Van actief spotten en bekijken van apen krijgen de bezoekers honger en dat is waar jij voor ze klaarstaat. Het ene moment zul je staan frituren voor een lekkere en warme snack en het andere moment sta je een lunch voor te bereiden, met uitzicht op het gorilla-eiland. Een andere dag neem je de bestellingen op of zorg je dat de bezoekers kunnen afrekenen. Wanneer de bezoekers hun zoektocht naar apen voortzetten, wens je ze een fijne dag en zorg jij dat alles weer schoon en opgeruimd wordt. Kortom een zeer veelzijdige functie op een super toffe locatie!

Je werkdagen zijn flexibel. Je bent namelijk zowel doordeweeks als in het weekend nodig. Veel bezoekers komen met feestdagen richting het park, ook dan ben jij uiteraard beschikbaar. Wij zullen proberen om zoveel mogelijk vaste dagen in te plannen, zo weet jij ook wanneer je moet werken. Wanneer je tussen de 4-16 uur per week beschikbaar bent kun je reageren op deze vacature. Een minimale opleiding is niet nodig. Je start per eind maart, zodra het park weer open gaat.

Wat bieden we jou?

  • Je werkt op een supermooie locatie, midden in de natuur én tussen de apen.
  • Geen dag is hetzelfde, je werkt op veel verschillende plekken in het park.
  • Je werkt in een gemotiveerd team met gezellige collega's.
  • De locatie is goed te bereiken met het OV. Vanuit het station gaat de bus die ook stopt voor Apenheul.
  • Een goede aanvulling voor jouw CV. 

Wat wij vragen?

  • Er is geen minimale opleiding vereist.
  • Je bent gastvrij en stressbestendig.
  • Je kan goed omgaan met wisselende drukte.
  • Je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar.

Over Apenheul

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark in Apeldoorn. Jaarlijks beleven zo’n 500.000 bezoekers hier een onvergetelijke dag uit. Tussen de loslopende apen leren ze meer over de apen en hun soortgenoten in het wild. Zo stimuleert Apenheul liefde voor dieren en natuur. Bovendien zet het Apenheul Natuurbehoudfonds zich wereldwijd in voor de bescherming van apen en hun leefgebieden in het wild.

Ben jij overtuigd?

Overtuig ons dan ook! Stuur ons een e-mail waarin je uitlegt waarom we jou in ons team moeten hebben. Stuur deze e-mail en je CV naar flexteam@apenheul.nl. Aan de hand van jouw mail zal ASA of YoungCapital met jou contact opnemen. ASA en YoungCapital zullen jouw gegevens maximaal 4 weken bewaren.