Home Over ons Werken bij Apenheul Allround parkmedewerker

 

Functieomschrijving

Halverwege juli t/m eind augustus zal het iedere dag weer gezellig druk zijn in Apenheul. Omdat het zomervakantie is komen veel bezoekers een dagje naar Apenheul. Als allround medewerker zorg jij ervoor dat de bezoeker een onvergetelijke ervaring beleven in Apenheul! Jij werkt op veel verschillende plekken in het park. Zo sta je het ene moment bij de bezoekersservice om kaartjes te scannen en uitleg te geven over het park. Het andere moment neem jij bestellingen op of sta je broodjes te smeren met uitzicht op het gorilla-eiland. Daarnaast kan je ook werken bij ons koffietentje 'Lazy Monkey' om lekkere en duurzame koffie te schenken. Wanneer voor de bezoekers het dagje uit erop zit, ben jij nog niet klaar. Wanneer de rust is teruggekeerd is het tijd om samen met je team verschillende schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Kortom een zeer veelzijdige functie, op een supertoffe locatie!

Het is belangrijk dat jij in de zomervakantie beschikbaar bent, zowel doordeweeks als in het weekend. Flexibiliteit binnen het team en binnen je werktijden is belangrijk. De planning wordt gemaakt in overleg met ons. Vanwege onverwachte drukte en ziekte werken wij met reservediensten, zo kun je alsnog wat extra uurtjes meepikken.

Over Apenheul

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark in Apeldoorn. Jaarlijks beleven zo’n 500.000 bezoekers hier een onvergetelijke dag uit. Tussen de loslopende apen leren ze meer over de apen en hun soortgenoten in het wild. Zo stimuleert Apenheul liefde voor dieren en natuur. Bovendien zet het Apenheul Natuurbehoudfonds zich wereldwijd in voor de bescherming van apen en hun leefgebieden in het wild.

Wat wij bieden

 • Je werkt op een supermooie locatie midden in de natuur en tussen de apen.
 • Geen dag is hetzelfde: je werkt op veel verschillende plekken in het park.
 • Je werkt in een gemotiveerd team met gezellige collega's.
 • Apenheul is goed bereikbaar met het OV vanuit Apeldoorn en Deventer. De bus stopt direct voor Apenheul.
 • Een goede aanvulling voor jouw CV.
 • Een studiepas waarmee je gratis het park in kan gaan met twee vrienden.

Wat wij vragen

 • Er is geen minimale opleiding vereist.
 • Je bent gastvrij en stressbestendig.
 • Je kan goed omgaan met wisselende drukte.
 • Je bent net zo sociaal en energiek als onze apen.
 • Je bent beschikbaar in de zomervakantie vanaf 13 juli t/m 25 augustus en eventueel in overleg ook na de zomervakantie.

Ben jij overtuigd?

Overtuig ons dan ook! Stuur ons een e-mail waarin je uitlegt waarom we jou in ons team moeten hebben. Stuur deze e-mail en je CV naar flexteam@apenheul.nl. Aan de hand van jouw mail zal ASA of YoungCapital met jou contact opnemen. ASA en YoungCapital zullen jouw gegevens maximaal 4 weken bewaren.