Home Nieuws Informatie-avond parkontwikkeling

Informatie-avond

Het ‘oude hoofdgebouw’ van Apenheul is begin dit jaar gesloopt en er zijn bouwhekken geplaatst rondom het gebied waar de komende maanden wordt gewerkt. De komende tijd gaan we verder met de ontwikkeling van dit gebied. Uiteindelijk zal er een nieuw dwergapen-losloopgebied komen, krijgen de apen nieuwe verblijven én er komt een nieuwe horecagelegenheid met een klim-en-klauter speelvoorziening. De biodiversiteit in dit gebied krijgt bovendien een impuls door de bouw van de grootste insectenmuur ter wereld! Hoe komt dat eruit te zien en wat levert het allemaal op voor jou als seizoenkaarthouder? Dat vertellen we graag op deze informatie-avond op woensdag 11 september.

Exclusief voor seizoenkaarthouders

De informatie-avond is GRATIS voor seizoenkaarthouders. Er is beperkt plek en we willen alle geïnteresseerde seizoenkaarthouders de kans geven om deze avond aanwezig te zijn. Het is daarom niet mogelijk om introducees zonder seizoenkaart mee te nemen naar deze avond.

Programma

Je wordt om 18.30 uur ontvangen in De St@art van Apenheul met koffie en thee. Om 18.50 uur verplaatsen wij ons naar het auditorium, waar we een presentatie geven over de ontwikkeling van ons park in 2019 en 2020. We vertellen je over wat er allemaal gaat komen in het gebied, hoe zo'n enorm project eruit ziet en wat je de komende tijd kunt verwachten. Aansluitend volgt er een rondleiding over de bouwplaats* met een exclusief kijkje achter de schermen! We laten je dan ook precies zien waar alles gebouwd gaat worden. De avond sluiten we om 20.00 uur af met een gezellige borrel.

* Neem bij regen vooral een paraplu mee. Bij heel slecht weer komt de rondleiding te vervallen en zullen we op een andere manier laten zien hoe het gebied eruit komt te zien.

Reserveer snel!

Wil je bij deze informatie-avond op 11 september 2019 aanwezig zijn? Reserveer dan hieronder snel jouw plekje! Deelname is gratis en alleen mogelijk voor seizoenkaarthouders van Apenheul. Neem naast je ticket dus ook je seizoenkaart mee. Er is beperkt plaats en vol = vol.