Home Nieuws Deze zomer in Apenheul

Met korting naar Apenheul

(1 juli t/m 31 augustus 2019)

Bezoek Apenheul deze zomer en krijg tot € 5,- korting op je online entreekaartjes! In onze webwinkel geven we áltijd € 1,- op je entreekaartjes. Deze korting kan oplopen tot € 5,- per persoon, afhankelijk van de dag en het moment waarop je ons park bezoekt. Zo verdien je jouw korting:

  • Kom op een voordeeldag: € 5,- korting
    Kom je op een doordeweekse dag in de periode van 1 t/m 12 juli of van 26 t/m 31 augustus 2019, dan krijg je € 1,- online én € 4,- voordeeldag-korting per persoon.
  • Kom op tijd: € 4,- korting
    Wil je de drukte voor zijn? Kom dan van 13 juli t/m 25 augustus en zorg ervoor dat je vóór 10.00 uur in ons park bent. Je krijgt dan € 1,- online én € 3,- vroege vogelkorting per persoon.
  • …of juist later: € 5,- korting
    Bezoek je Apenheul van 13 juli t/m 25 augustus ná 14.00 uur, dan krijg € 1,- online én € 4,- laatkomerskorting per persoon. Je hoeft niet bang te zijn om iets te missen, want we zijn tot 18.00 uur geopend!

Zomeractiviteiten

(19 juli t/m 18 augustus 2019)

De zomer in Apenheul staat dit jaar helemaal in het thema van ‘Herken jezelf’. Ben jij net zo sterk als een gorilla? Ken jij net zulke slimme trucjes om aan voedsel te komen als een orang-oetan? Heb jij dezelfde sociale skills als een bonobo? Van 19 juli t/m 18 augustus ontdek je het zelf in Apenheul. Er zijn dan leuke zomeractiviteiten in het park waar jij je kan meten met de apen. Onderdeel van de activiteiten zijn je eigen mensaap bouwen, apenspellen spelen of een echt apenskelet bewonderen. En je komt nog veel meer te weten over de apen en de mensapen in het bijzonder. Kijk, vergelijk en aap na! Bij de activiteiten zijn vrijwillige gidsen aanwezig die nog veel meer leuke apenweetjes en verhalen met je delen.

Onbeperkt pizza eten

(14 juli t/m 1 september 2019)

Trek gekregen na een dagje apenspotten? Breng dan een bezoekje aan ons pizza-restaurant! De pizzabakkers van Viva la Pizza bakken hier ter plekke verse pizza’s. Met je gezelschap bestel je zoveel pizza’s als je maar wilt! Je betaalt € 7,95 per kind (3 t/m 12 jaar) en € 13,95 per volwassene (vanaf 13 jaar). Alleen de drankjes zijn niet inbegrepen.

Het pizza-restaurant is van 14 juli t/m 1 september dagelijks open vanaf 16.00 uur. Je vindt het pizza-restaurant op het terras van onze congreslocatie De St@art (langs de aanlooproute naar Apenheul).

Let op: vanwege het warme weer is het pizzarestaurant gesloten op donderdag 25 en vrijdag 26 juli 2019.

Pieperz friettent

(8 juli t/m 1 september 2019)

Bij een dagje uit hoort natuurlijk een lekker patatje. Die kan je in Apenheul deze zomer ook halen bij de pop-up friettent van Pieperz. De belevingsvolle pop-up friettent is een mooie en lekkere aanvulling op een bezoek aan ons park. De aardappels die gebruikt worden voor deze friet zijn van een speciaal ontwikkeld, eigen ras. En lekker zijn deze friet: Pieperz is in 2016 en 2017 bekroond met een 2e en 3e prijs in de Nationale AD Friettest. En in 2018 won een Pieperz vestiging de landelijke publieksprijs.