Home Nieuws Summer Classes

Apen als inspiratiebron

Met apengedrag als voorbeeld en een wetenschappelijke onderbouwing inspireert Apemanagement de deelnemers van de Summer Classes over verschillende organisatiethema’s. Voorbeelden zijn zelfsturende teams, veranderprocessen, apenstreken op de werkvloer en vaardigheden om gedrag te  signaleren en observeren. Trainer Sarah Mutsaers vertelt: “Tijdens de classes delen we onze kennis uit organisaties, de biologie en onderzoek. Natuurlijk brengen we ook een bezoek aan de apen. Deelnemers kunnen de kunst van het samenwerken of effectief communiceren dus meteen afkijken bij de apen. En die opgedane kennis is na de vakantieperiode meteen toepasbaar op de werkvloer.”

Overzicht Summer Classes

Er zijn drie verschillende Summer Classes:

  • 25 juli 2019: Tijdens de workshop ‘zelfsturing op de apenrots’ ontdekken deelnemers wat ze van apen kunnen leren als het gaat om organisatieveranderingen en de transitie naar zelfsturing.
  • 8 augustus 2019: De workshop ‘Apenstreken op de werkvloer’ gaat over gedrag in organisaties en de overeenkomsten die er op dit gebied met apen zijn.
  • 22 augustus 2019: De workshop ‘Objectief observeren’ biedt praktische handvatten om gedrag in organisaties en op schoolpleinen te observeren, om dit effectief te kunnen beïnvloeden.

Programma en aanmelden

  • Alle Summer Classes starten om 9.00 uur (inloop vanaf 8.30 uur).
  • Onderdeel van de workshop is een bezoek aan de apen om hun gedrag te observeren.
  • Van 12.00 tot 13.00 uur wordt de workshop afgerond en is er een gezamenlijke lunch.
  • Na afloop mogen deelnemers op eigen gelegenheid genieten van de apen in Apenheul.
  • De kosten bedragen € 195,- p.p. exclusief BTW.
  • Meer informatie en aanmelden: www.webshop-apemanagement.nl

Over Apemanagement

Apemanagement® helpt organisaties om stappen te maken in hun ontwikkelingen en veranderingen. De trainers leggen de vinger op de pijnlijke plek om te weten waar te behandelen. Sinds 2005 verzorgt Apemanagement lezingen, trainingen en workshops in Apenheul. De trainers nemen teams uit organisaties mee de dierentuin in om kennis op te doen, vaardigheden te trainen en op zoek te gaan naar de spiegel voor menselijk gedrag op de werkvloer of in de schoolklas.