Home Nieuws Alleen in juni: 2 kaartjes voor € 30,-

Dagje samen weg?

Ga er eens lekker op uit met je vriend of vriendin en kom naar Apenheul. Op een doordeweekse dag in juni is het niet druk in ons park. Hét moment dus om in alle rust te genieten van de vele (loslopende) apen en van elkaar in een prachtig, groen dierenpark. En bij je combi-ticket krijg je nu ook een gratis apengids cadeau!

Actievoorwaarden

  • Deze actie geldt alleen in onze webwinkel.
  • Kaartjes zijn te koop t/m 28 juni 2019.
  • Kaartjes zijn geldig van 3 t/m 28 juni 2019 op doordeweekse dagen (maandag t/m vrijdag), behalve op 2e Pinksterdag (10 juni).
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en aanbiedingen.

Het leukste uitje tussen de apen

In Apenheul - het groene dierenpark op de Veluwe - ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers. Je ontmoet de dieren dus van heel dichtbij. Bijzonder, grappig én herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen! Grote kans dus, dat ook jij je in één van de apen uit Apenheul herkent. Je komt nog veel meer over ze te weten tijdens de presentaties van de dierverzorgers. Klaar met apen spotten? Geniet van een heerlijk kopje Lazy Monkey koffie of lekker frietje met uitzicht op het gorilla-eiland.