Home Nieuws 29 maart exclusief open voor seizoenkaarthouders

Exclusief open

We gaan op vrijdag 29 maart alleen open voor onze seizoenkaarthouders. Zo kan jij in alle rust genieten van jouw eerste bezoek van dit seizoen aan de dieren in ons park. Afhankelijk van het weer zullen de meeste dieren gewoon te zien zijn op deze dag. Ook onze nieuwste aanwinst, de talapoins, zijn op deze dag zichtbaar! Bovendien staan op een aantal locaties gidsen klaar om je meer te vertellen over onze dieren.

Er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden:

  • Alle horecavoorzieningen en de souvenirshop zijn op 29 maart gesloten.
  • Er zijn geen presentaties op deze dag.
  • Mogelijk zijn enkele voorzieningen, zoals de fotohokjes, nog niet te gebruiken.
  • Heb je geen seizoenkaart, dan is het niet mogelijk om Apenheul op deze dag te bezoeken. Wil je er wel graag bij zijn, dan kan je in onze webwinkel een seizoenkaart bestellen.

We hopen op je begrip hiervoor. Uiteindelijk zal je Apenheul vooral willen bezoeken vanwege de dieren toch?!

Ophalen seizoenkaart en kortingsbonnen

Op vrijdag 29 maart is onze bezoekersreceptie speciaal geopend voor seizoenkaarthouders die hun kaart, het bijbehorende bonnenboekje (1 per persoon), de fotobon (1 per gezin) en ons magazine ZooJaar (1 per adres) op willen halen. Kom je op deze dag, dan zijn er dus geen reguliere bezoekers en hopen we dat de drukte mee zal vallen. Zo kan jij zo snel mogelijk het park in om de dieren te bezoeken!

Wat meenemen?

  • Heb je in 2018 al een seizoenkaart gehad?
    Dan hoef je bij je eerstvolgende bezoek alleen deze kaart mee te nemen. Je kan hem direct gebruiken om toegang te krijgen tot het park. Vergeet echter niet om bij de bezoekersreceptie je bonnenboekje en ZooJaar op te halen!
  • Heb je een nieuwe seizoenkaart besteld?
    Dan kan je bij onze bezoekersreceptie je seizoenkaart laten maken én meteen je bonnenboekje en ZooJaar meenemen.