Home Nieuws Afscheid gorilla Jambo

Presentatie

De gorillapresentatie staat helemaal in het teken van het vertrek van Jambo en zijn zonen. De gorilla’s worden gevoerd terwijl de dierverzorgers terugblikken op 13 jaar gorilla’s onder leiding van Jambo. Ook kunnen bezoekers in het park voor € 1,- en € 2,- verschillende Jambo-artikelen maken. De opbrengst hiervan gaat 100% naar het Apenheul Natuurbehoudfonds. Daarmee beschermt Apenheul wereldwijd apen en hun leefgebied in het wild. Bovendien krijgen alle kinderen die Apenheul op 19 oktober bezoeken een Jambo-poster in de souvenirshop cadeau.

Veiling

Naast bovengenoemde activiteiten veilen we t/m 28 oktober een exclusief schilderij van Jambo. Dit schilderij is gemaakt door de Apeldoornse kunstenares Gonny de Weerd. Zij heeft een prachtig portret van Jambo geschilderd met Apenheul’s Lazy Monkey koffie. Heel exclusief dus! Ook de opbrengst van de veiling gaat 100% naar het Apenheul Natuurbehoudfonds.

Meer weten?

Jambo verhuist tijdens de wintersluiting van Apenheul met drie zonen naar een andere dierentuin. De exacte verhuisdatum is nog niet bekend, maar wat zeker is, is dat de vier mannen vóór het nieuwe Apenheul seizoen in 2019 vertrokken zijn. Wil je meer weten over zijn vertrek en de komst van de opvolger? Lees dan onze Gorillapagina.