Home Nieuws Secretaressedag

Programma

Alle secretaresses worden ontvangen in City Lounge met een uitgebreide lunch. Vervolgens zal SOS Events de gasten op een ludieke manier naar Apenheul vervoeren. Hier volgen zij een workshop met als thema ‘de evolutie van de secretaresserol’, verzorgd door bioloog Patrick van Veen van trainingsbureau Apemanagement. Na een borrel middenin Apenheul (bij onze evenementenlocatie ‘Kambizuri’) vertrekken de gasten via City Lounge weer huiswaarts.

Door onze krachten te bundelen laten we zien wat we samen kunnen betekenen voor Apeldoorn als congresstad.

Maatwerk

Fanina Hoven, van Apenheul congressen en evenementen vertelt: “Voor onze gasten ontwikkelen we bij voorkeur programma’s op maat. Deze laten we zoveel mogelijk aansluiten bij het thema van de dag. In een apenpark is de koppeling met biologie en evolutie natuurlijk snel gemaakt. Voor de Secretaressedag hebben we dit jaar gekozen voor de insteek ‘de evolutie van de secretaresserol’. Hoe passen secretaresses zich aan hun veranderende werkomgeving aan? Wat kunnen ze daarbij leren van apen? Dankzij een thema is de dag niet alleen leuk om bij te wonen, maar leren de secretaresses ook nog iets om toe te passen in hun dagelijkse werk.

Jaarlijks faciliteren Apenheul en City Lounge in totaal zo’n 450 congressen en evenementen voor zakelijke relaties. “Door onze krachten te bundelen laten we zien wat we samen kunnen betekenen voor Apeldoorn als congresstad”, aldus Fanina Hoven.

Ook interessant