Home Nieuws Apenheul ontvangt Beste Werkgever keurmerk

Medewerkersonderzoek

Vaste- en seizoenmedewerkers van Apenheul hebben mee kunnen doen aan het medewerkersonderzoek van Effectory. Apenheul werd als werkgever onder andere beoordeeld op de 6 elementen van de Werkgevers Score: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent.

Elke deelnemende organisatie kan 1, 2 of 3 sterren ontvangen voor de totale score op de vragen. Apenheul heeft de hoogst haalbare score ontvangen: 3 sterren. Dat betekent dat we 0,5 of meer punten hoger scoren dan het gemiddelde in onze branche en dus het keurmerk Beste Werkgever mogen dragen.

Werken bij Apenheul

Met bijna 100 bevlogen en betrokken medewerkers werken we jaar rond aan een mooie beleving voor onze bezoekers in ons prachtige park. In ons geopende seizoen wordt deze groep bijgestaan door nog eens ruim 200 flexibele krachten. Samen bezorgen we onze gasten een onvergetelijke dag tussen de apen.

Ook interessant