De lezing van 6 juli is verplaatst naar 5 oktober. Had je een ticket voor 6 juli? Op vrijdag 29 juli is een mail verstuurd met informatie over de tickets. Heb je geen mail ontvangen? Stuur dan een bericht naar marketing@apenheul.nl voor meer informatie.

Je kunt t/m 27 september tickets voor de lezing bestellen/omzetten.

Bijzondere lezingen

Elke 1e woensdag van het kwartaal kun je in Apenheul naar een bijzondere lezing over natuur en/of dieren luisteren in onze congres- en evenementenlocatie De St@art. De lezingen vinden 's avonds plaats. 

Tijdens de 1e lezing op 5 oktober kun je luisteren naar ​Martine van Zijll Langhout, Wildlife dierenarts. Als Europees erkend Veterinair Specialist in Zoo Health Management doet ze onderzoek en publiceert ze regelmatig in vakbladen. Over haar ervaringen in de Afrikaanse wildernis schreef ze het boek Over leven in het Wild (Ambo/Anthos). Haar verhalen en avonturen met wilde dieren inspireren mensen om hun hart te volgen en dingen te doen die spannend zijn. In verbinding met de natuur, en zodoende ook onszelf, wordt het grote belang van natuurbehoud duidelijk. De levenslessen uit de wildernis zijn voor veel mensen een eye-opener, inspirerend en direct toepasbaar in het dagelijkse leven.

Als mens zijn we familie van de apen, daarom kunnen we enorm veel van ze leren. Ook leefden we nog maar kort geleden als oermens. Martine werkte met gorilla’s in het regenwoud van Gabon. Daar leerde ze veel over het wilde dier in onszelf. Laat je tijdens de lezing door haar verhaal verwonderen. 

Je kunt de lezing boeken via de webshop: 'Ik wil een activiteit boeken'.

Programma

19.00-19.30 inloop inclusief koffie of thee

19.30-20.30 lezing

vanaf 20.30 bar is geopend om na te borrelen

Prijzen (deelname vanaf 13 jaar)

  • Lezing 13+: €15,- p.p.
  • Lezing 13+ seizoenkaarthouders, Vrienden en medewerkers: €7,50 p.p.
  • Gratis lezing voor Vrienden: Vraag als Vriend een promotiecode t.w.v. €7,50 aan via marketing@apenheul.nl o.v.v. je Vriendenpasnummer. Geldig voor 1x gratis deelname voor 1 persoon per Vriendenpas.