Home Steun ons Informatie voor bedrijven

Zakelijk schenken

Stichting Apenheul en het Apenheul Natuurbehoudfonds zijn beide Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI’s) en vrijgesteld van schenkings- en successierechten. Elke gift komt dus 100% ten goede aan onze doelstellingen. Een zakelijke schenking kan net als een particuliere gift afgetrokken worden van de belasting (in dit geval de vennootschapsbelasting).

Waaraan besteden we de giften van onze partners en sponsoren?

  • Ons prachtige park waar elk jaar 500.000 mensen oog in oog staan met honderden bijzondere apen
  • De lokale natuur en biodiversiteit zodat we ook lokaal ons steentje bijdragen aan natuurbehoud.
  • Dierwelzijn, zoals het bouwen van nieuwe verblijven voor de apen en het verrijken van hun leefomgeving.
  • Onderzoek naar bijvoorbeeld dierwelzijn en soortbehoud. Want hoe meer we over de dieren weten, hoe beter we ze kunnen verzorgen én beschermen.
  • Natuureducatie, om onze kennis over dieren en natuur met zoveel mogelijk mensen te delen. Daarmee hopen we meer bewustzijn rond duurzaamheid te creë
  • Natuurbehoudprojecten om apen en hun leefgebieden in het wild te beschermen.
Apenheul is een stichting en krijgt geen structurele subsidies. Samenwerking met bedrijven geeft ons extra mogelijkheden.

Steun ons met een meerjarig partnerschap

Als partner voor de langere termijn steun je Stichting Apenheul voor apen, educatie en soortbehoud in het park en het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF) voor apen in het wild. Het verbinden van mensen, apen en natuur staat centraal in alles wat we doen. Onze partners krijgen ook veel terug voor hun steun, want we hechten veel waarde aan duurzame relaties.

Ook interessant